Bruidsbeurs Bannerkopie.jpgHaunted by Halloweenkopie.jpgescape roomkopie
Luchtfoto Kasteel Limbricht

Adresgevens:

Allee 1
6141 AV Limbricht
Tel: 046-451 44 44

Social media

Twitter Feed

Van den Hout

SSST groot geheim!

voor de 3e maal wordt Kasteel Limbricht
HET KASTEEL VAN DE SINT
16 november t/m 4 december

 Profleds
 a Propos Produkties

Train mee in de pietenkamer, luister naar een spannend verhaal, versier je eigen lekkernij en geef de Goedheiligman een hand! Beland in de keuken van Sinterklaas en maak je eigen "Pietza". Uiteraard kun je ook lekker meezingen met muziekpiet!

Kortom, Sinterklaas komt weer logeren in Het Kasteel van de Sint in Limburg!

 Verfgroothandel Geurts nv
 Het Glimlachpaleis

Het openingsfeest -
We starten de feestelijkheden met een super openingsfeest op 16 november. Er zijn maar 2 starttijden voor rondleidingen nl. 16.45 & 17.00 uur dus wees er snel bij. Na de rondleiding is het groot feest met de muziekpiet, een lekker hapje eten, drankjes en natuurlijk is de Sint er de gehele avond bij! Prijs € 24,50 p.p.

Vorig jaar was deze uitverkocht. Kijk in de jaarkalender om te boeken.

 

 
 Pakkie An

Particulier rondleiding boeken?
Ga naar evenementen -> jaarprogramma. Daar ziet u alle dagen staan dat Het Kasteel van de Sint geopend is. Klik op de gewenste datum en kijk dan welk starttijd u wenst en nog beschikbaar is. U klikt dan op dat starttijd en vanaf daar kunt u uw gegevens invoeren om te boeken.

 
 

Betaling
U kunt alleen via de site kaarten boeken en direct betalen. U ontvangt per mail e-tickets. Deze tickets dient u op de dag zelf uiteraard mee te nemen om te laten scannen.

 
 

Openingstijden
Data: 16 november t/m 4 december geopend
Starttijden: Tussen 10.00-17.00 uur. Iedere 15 minuten
Duur: De rondleiding duurt 1u15 minuten
Gesloten op: 25 november en 2 december
VOL= VOL. Vorig jaar waren wij volledig uitverkocht. Dit jaar is al bijna 50% geboekt.

 
 

 3/12: Dag van mensen met een beperking
Op dinsdag 3 decemberkunnen mensen met een beperking in kleinere groepen naar binnen. Zo is er meer tijd de trappen te beklimmen en zijn er (iets) minder prikkels qua groepsgrootte. Deze dag kan met groepen bezocht worden of gewoon inschrijven via de site. Let op! Men dient wel mobiel te zijn i.v.m. de trappen van het kasteel.

 
 

 De keuken van de Sint
Na de rondleiding in Het Kasteel van de Sint is het mogleijk om in de "keuken van de Sint"nog lekker te smikkelen bij de PietzaPiet of een feestelijke Pannenkoek te versieren. Uiteraard is het ook mogelijk om een kinderfeestje in de "Keuken van de Sint" te vieren. Dit kan vooraf al geboekt worden bij de reservering. Geef dan natuurlijk even de naam van de jarige door zodat de Sint goed op de hoogte is!

In de "keuken van de Sint" vindt u onze Pietzapiet en muziekpiet. (Niet bij de schoolarrangementen)

 
 

Uw bezoek aan de Sint uitbreiden
Op Kasteel Limbricht kun je bowlen op een middeleeuws gedecoreerde bowlingbaan. Dit kan bijvoorbeeld ook voor of na een bezoekje aan Het Kasteel van de Sint. Hierdoor dient wel apart gereserveerd te worden via T: 046-451 44 44. Er kan natuurlijk het gehele jaar gebowld worden en er kunnen ook speciale kinderfeestjes gevierd worden met frietjes, kinderchampagne en "kasteeldukaten" om iets uit het winkeltje te "kopen".

 
 

Een bezoekje aan Het Kasteel van de sint met uw school?

De schooltijden zijn bijna allemaal VOL. Kijk bij evenementen - > jaarprogramma naar de tijdstippen die nog beschikbaar zijn. De schoolinformatie kunt u ontvangen door een mail te sturen naar events@kasteellimbricht.eu

 
 

Met het bedrijf naar Sinterklaas?
Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven beschikbaar. U kunt mailen naar events@kasteellimbricht.eu om de informatie te ontvangen of bel naar T 046-457 2808 voor meer informatie.

 
 

Groepsarrangement
Tot en met 10 personen kun je via het jaarprogramma boeken. Groepen groter als 10 personen dienen even te bellen of mailen of het gewenste tijdstip beschikbaar is voor een grotere groep.

 
 

De Sinterklaaskrant
Nieuw dit jaar is de Sinterklaaskrant. Deze wordt uitgebracht in de Westelijke Mijnstreek en uiteraard uitgedeeld aan alle kinderen die Het Kasteel van de Sint bezoeken. Wilt u een advertentie in deze krant plaatsen. Belt u dan naar 046-452 7808 om de informatie te ontvangen. U kunt nog tot en met 7 oktober de advertentie bestellen.

 
 

Goed om te weten....!
De ruimtes zijn alleen te bezichtingen via trappen!!
Buggy's en wandelwagens mogen NIET mee naar binnen! U kunt ze achterlaten bij de garderobe.