Bowling 1kopie.jpgBowling 2.jpgSteengrillen.jpgKinderfeestje bowlenkopie.jpgBowling_kasteel_Limbricht.jpgAfbeelding binnen bbq's kasteel Limbricht
Luchtfoto Kasteel Limbricht

Adresgevens:

Allee 1
6141 AV Limbricht
Tel: 046-451 44 44

Social media

Twitter Feed

Bowlen in Sittard-Geleen,
bowlen op een waar kasteel!

Op één van de mooiste bowlingbanen van Limburg, binnen de muren van een kasteel, bent u een avondje uit om nooit meer te vergeten. Wat is er nu gezelliger dan een uur bowlen in middeleeuwse sfeer?! En aansluitend heerlijk tafel barbecueën, steengrillen of gourmetten in één van onze mooie Middeleeuwse zalen, waar u zich waant in vervlogen tijden. Wilt u bowlen in Sittard Geleen waarom niet in een prachtig Kasteel!

Onze bowlingbaan van B.C.E. is juli 2011 geheel gemoderniseerd en daarmee zijn wij van onze leverancier één van de vier hipste bowlingbanen die er in Nederland zijn. De moderne score vindt u in een middeleeuwse schatkist, de gootjes gaan automatisch omhoog of omlaag als er kinderen meespelen. Het is een waar toernooiveld, een bowling die in Nederland zijn weerga niet kent. U kijkt uw ogen uit en de kinderen raken er niet over uitgesproken.

Kasteel Limbricht is vlakbij Sittard-Geleen gelegen en is makkelijk te bereiken vanaf de A2. U kunt gratis parkeren voor de deur. Heel Limburg kan bowlen op Kasteel Limbricht. Qua locatie liggen wij zeer centraal in Limburg.

Kortom, we zijn er trots op en laten u dit graag zien.
Kijkt u onderstaand filmpje voor een impressie.

 

 

Klik hier om contact op te nemen met Kasteel Limbricht. 

 

Bowling